2019 Julearrangementer i kirken

Juleaktiviteterne i Stenderup Kirke begyndte med en festlig julekoncert den 29. nov., hvor Ronnie Olsen, Sanne Mikkelsen og Anders Thorlund sang og spillede for en fyldt kirke. fter koncerten var der kaffe/ the med julebag i Teglgårdshallen.

Den 12. dec. var der julesang og koncert med Voksenkoret, og den 15. dec. kunne man nyde Luciaoptog med børn fra 3. og 4. kl. Desværre har webmaster ikke billeder derfra,

Inden jul var byens dagplejebørne med deres voksne hjælpere på besøg i kirken. Børnehaven og skolebørnene var senere til juleafslutning, og ved julegudstjenesten den 24. om eftermiddagen spillede Louisa og Rosa på violin til salmesangen. Ved denne gudstjeneste sluttede Eva, Laura, Heidi, Jacob og Louise Kirkegaard gudstjenesten af med deres smukke sang og spil.

Se en billedkavalkade fra arrangementerne herunder:

2019 December i kirken