Julekoncert med Ronnie Olsen og Sanne Mikkelsen

Julekoncert fredag den 29. nov. kl. 19.00 

Det blev en festlig optakt til julen denne "Black Friday" - aften i selskab med musiker Ronnie Olsen, Filskov, og sanger Sanne Mikkelsen, Årre. Næsten alle pladser i kirken var besat - 110 forventningsfulde lokale folk og personer fra nabosogne fik en rigtig god musikoplevelse. Koncerten begyndte med fællessang: "Julen har bragt velsignet bud". Derefter underholdt Sanne og Ronnie med kendte sange som "Nu i den hellige time" og " Nu tændes tusind julelys" m. fl. Så var det Ronnies tur til et solonummer på kaveret: Bachs "Jesu bleibet meine Freude", hvilket høstede meget stort bifald!

"Julen er noget med overraskelser", sagde Sanne - "og vi har en overraskelse med til jer". Det var guitaristen Anders Thorlund, som deler adresse med Sanne Mikkelsen. Anders spillede på fornemmeste vis "I'm dreaming of a white Christmas" - akkompagneret af Ronnie på klaver. Derefter gik det slaw i slaw med julekalendersange og julesange og fællessang. De tre musikere høstede stort bifald for den flotte musik og sang,- og ind imellem kunne tilhørerne slet ikke lade være med at klappe til musikken! 

Efter at publikum til sidst stående havde sunget "Dejlig er jorden", gik alle over i den flot pyntede Teglgårdshallen, hvor hallens støtteforening stod klar med kaffe og dejlig julebag. Her underholdt Ronnie og Sanne med tre sange. Alle man talte med var enige om, at det havde været en rigtig god julekoncert!

Se billeder fra julekoncerten her