Sogneudflugt til Fredericia og Nordfyn onsdag den 24. maj 2017

 

Årets sogneudflugt gik til Fredericia og Nordfyn. 
Igen i år måtte vi have fat i dobbeltdækkerbussen fra Ansager Turist, for at kunne rumme de 64 tilmeldte. 
Første stop på turen var Hannerup Kirke, hvor kirkens tidligere menighedsrådsformand fortalte om det forholdsvise nye sogn med en speciel kirke, hvor naturen udenfor danner altertavle! Vores præst, Hanne Kobbelgaard, sluttede vores besøg i Hannerup af med en lille andagt over profeterne Elias og Elisa. Derpå gik turen til Postgården i Fredericia, hvor vi spiste og fik en spændende orientering om stedet, som flere af deltagerne kendte fra TV. 
Bussen satte herefter kurs mod Fyn, nærmere bestemt mod Bogense. Her fik vi en guide med, som fortalte levende om Bogense by,mens vores chauffør "kantede" bussen gennem de smalle gader. Guiden fulgte med til Gyldensteen Strand, hvor vi fik mulighed for at strække ben i 10 min.!

Så i bussen igen for at køre til Kongsdal Have. hvor menighedsrådets medbragte kaffe og kage kunne nydes i den usædvanlige flotte have. Billederne i galleriet her taler for sig selv! Det var en rigtig god tur fra først til sidst. Så tak til Helle og Conny for en veltilrettelagt tur! 

 


Se flere billeder  HER