Om Voksenkoret

Voksenkoret synger på Ansager plejehjem torsdag den 11. april kl. 18.30 og på Engbo i Krogager torsdag den 25. april kl. 17.00.

Torsdag aften den 16. maj  synger Voksenkoret i Stenderup Kirke kl. 19.00 - ca. 20.45. Det bliver en time med skiftevis korsang og fællessang, hvor vi skal synge forårs - og aftensalmer. Der er kaffe på kanden inden koncerten.

Se programmet for aftenen her

Koret  slutter sæsonen af ved at synge til friluftsgudstjenesten i Skovlund søndag den 19. maj kl. 10.30.

Efterårssæsonen begynder torsdag den 15. aug, kl. 19.00

Voksenkoret øver i Kirkehuset eller i kirken hver torsdag kl.19.00 - 20.30 under kyndig ledelse af vores organist Eva Kirkegaard og hendes datter Louise Kirkegaard, som er under musikuddannelse. De deles om opgaverne med at dirigere og spille, idet de begge to er dygtige på klaveret og derudover mestrer forskellige andre instrumenter, foruden at de begge to også kan dirigere!

Koret er et blandet kor med 20 sangere i alderen fra 14 - 75 år. Der synges for det meste flerstemmige sange med solistindslag, men også énstemmige, hvor der så er lagt vækt på vekselsang mellem stemmerne og solosang. Der synges fortrinsvis på dansk, men enkelte engelske sange bliver det også til.

Koristerne kommer udover fra Stenderup - Krogager fra Sdr. Omme, Hoven, Grindsted, Ølgod, Skovlund, Ansager, Fåborg, Lindknud, Bramming og en enkelt fra Fyn!

Det er gratis at deltage i koret, men man skal selv dække udgiften til transport til såvel øveaftener som til koncerter. Koret medvirker i løbet af året ved 2 -3 gudstjenester i Stenderup og Skovlund samt 1 - 2 gudstjenester/ koncerter andre steder.

Henvendelse til Eva tlf. 24 21 69 59