Voksenkoret øver i Kirkehuset eller i kirken hver torsdag kl.19.00 - 20.30 under kyndig ledelse af vores organist Eva Kirkegaard og hendes datter Louise Kirkegaard, som er under musikuddannelse. De deles om opgaverne med at dirigere og spille, idet de begge to er dygtige på klaveret og derudover mestrer forskellige andre instrumenter, foruden at de begge to også kan dirigere!

Koret er et blandet kor med 30 sangere i alderen fra 11 - 73 år. Der synges for det meste flerstemmige sange med solistindslag, men også énstemmige, hvor der så er lagt vækt på vekselsang mellem stemmerne og solosang. Der synges fortrinsvis på dansk, men enkelte engelske sange bliver det også til.

Koristerne kommer udover fra Stenderup - Krogager fra Sdr. Omme, Hoven, Grindsted, Ølgod, Skovlund, Ansager, Fåborg, Lindknud og en enkelt fra Middelfart!

Det er gratis at deltage i koret, men man skal selv dække udgiften til transport til såvel øveaftener som til koncerter. Koret medvirker i løbet af året ved 3 - 4 gudstjenester i Stenderup, 1 - 2 gudstjenester i Ansager og Skovlund samt enkelte andre arrangementer, bl.a. fælles koncert med kor i Billund Kirke.

Henvendelse til Eva tlf. 24 21 69 59