2017 Ordination i Ribe Domkirke

2017 Reception-2april

2017 Reception i Stenderup Missionshus efter præsteindsættelsen

Arkiv 2017

2017 FAMILIEGUDSTJENESTE 16. aug.

FDF'erne og Kirkens Kids Band begyndte den nye sæson ved en FAMILIEGUDSTJENESTE onsdag den 16. aug. kl. 17.00 v. Hanne Kobbelgaard, som prædikede over Jesu lignelse om det forsvundne får. For at levendegøre fortællingen, havde Hanne gemt "små får" oppe omkring alteret. Dem skulle børnene prøve at finde. De mindste børn ledte efter fårene, mens nogle af de større talte de fundne får. Der var som  i lignelsen kun 99 får. Der manglede et. Så blev der ledt igen, og det sidste får blev fundet. Hanne forklarede lignelsen for os og mindede os om, at vi alle er elsket og uundværlige for Gud.

Efter gudstjenesten i børnehøjde var der grillmad ved Kirkehuset. 70 børn og voksne fulgte med over til Kirkehuset, hvor de kunne nyde den gode mad i den smukke  aftensol.

2017 Høstgudstjeneste 17.09

Søndag den 17. sep. var der høstgudstjeneste i Stenderup Kirke kl. 19.00.
Som altid var kirken smukt pyntet og dannede rammen om en rigtig god aften for de mange fremmødte. Sognepræst Hanne Kobbelgaard forestod gudstjenesten til og med prædikenen. Provst Lillian Tyrsted indsatte herefter Morten Sørensen, Rødding, som konstitueret sognepræst under Hanne Kobbelgaards kommende barselsorlov.
Voksenkoret sang ad to gange og aftenen sluttede af med kaffe og æblekage i våbenhuset/ kirken.
Morten overtager Hannes officielle telefon med nr. 30 31 88 50 fra den 18. sep. Mortens mailadr. er moso@km.dk

Se flere billeder her

2017 Høstgudstjeneste 17. sep.

2017 Julekoncert

Stjernerne i vinduerne var tændt, julestjerner og dekorationer på plads, den flotte adventskrans blev tændt og folk strømmede til kirken denne fredag aften, den første dag i dec. Voksenkoret under Eva og Louise Kirkegaards dygtige ledelse stod klar med deres julerepertoire. Sognepræst Morten Sørensen havde øvet " de ni læsninger" fra Bibelen med konfirmanderne. Og det blev en god aften med et velsyngende kor og gode oplæsere og en begejstret tilhørerskare.

Efter koncerten var der julehygge i Teglgaardshallen, hvor bl.a. Inger Margrete Andersen fik overrakt tak og hilsener for 25 år i Stenderup Menighedsråd.