Søndag den 3. sep. kl. 19.00 - 20.00 var der salme- foredrag og sang i Stenderup Kirke.

Kirkesanger Tina Lynderup fra Videbæk stod for aftenens forløb sammen med pianist Lene Jensen, Videbæk.

Tina præsenterede "Luthers salmeskat" i anledning af reformationsjubilæumsåret. Tina fortalte i store træk om Luthers liv - underbygget af billeder på lærredet i kirken. Ind imellem blev der sunget mange af Martin Luthers solide salmer, de fleste som menighedssang, men enkelte sang Tina Lynderup solo til stor glæde for de godt 40 fremmødte kirkegængere, som fik en god oplevelse og fik genopfrisket baggrunden for vores Lutherske kirketradition. Efter "gudstjenesten" blev der budt på kirkekaffe, som blev indtaget dels i kirken på kirkebænkene og dels i våbenhuset og udenfor.