Om konfirmation 2018 v. Morten Sørensen

Om konfirmation i Stenderup Kirke

Forudsætningen for at man kan blive konfirmeret er, at man er døbt. De fleste bliver døbt, som spæde, men er man endnu ikke blevet døbt, så fortvivl ikke. Det er altid muligt. Kontakt sognepræst Morten Sørensen og hør om dine muligheder.

Undervisningen foregår hver onsdag kl. 07:30-09:00 og varetages af sognepræst Morten Sørensen i tæt samarbejde med organist Eva Kirkegaard. Foruden undervisningen skal konfirmanderne mindst 10 gange i kirke, og undervejs vil der være en række udflugter og gudstjenester, som konfirmanderne medvirker i.

Konfirmationerne i Stenderup bliver traditionen tro afviklet i begyndelsen af maj. Afhængig af, hvad der kommer først mellem 1. og 7. maj, er det enten Store Bededag, Kr. Himmelfartsdag eller første søndag i måneden. I år bliver konfirmanderne konfirmeret den 6. Maj.kl. 10 ved sognepræst Morten Sørensen.

Alle spørgsmål vedrørende konfirmationsforberedelse og selve konfirmationen bedes rettes til Morten Sørensen.