Jul med Kids Band

Kirkens Kids Band under ledelse af Eva og Helle inviterede til et julearrangement i kirken tirsdag den 12. dec. 2017 kl.16.30.

Børnene optrådte med en lille julemusical "Dejlig er den himmel blå" samt et par julesange. Derudover var der mulighed for alle til at synge med på nogle af vore dejlige julesalmer. .

 

 

 

De omk. 50 fremmødte kunne få kaffe/ saft og kage i våbenhuset fra kl. 16.00, hvilket mange benyttede sig af og tog kaffen med ind i kirken

 

 

-------------------------------------------

PS: Kids bandet fortsætter efter jul de kommende tirsdage efter skoletid til kl. 16. Helle og Eva sender nærmere besked ud.

 

 

 

 

Kirkens Kids Band

Tirsdag eftermiddag summer Kirkehuset af liv.

12 sangglade børn kommer lige fra skolen over i Kirkehuset for at synge og spille under ledelse af Eva Kirkegaard og Helle Bramming, som står klar med mad og drikke til børnene, inden alle går i gang med at synge og spille. 


 

Fredag den 13. okt. kl. 17.00 var der kartoffelgudstjeneste i Stenderup Kirke.

 

Omkring 90 mennesker havde fundet vej til kirken denne fredag for at være sammen om at holde årets kartoffelgudstjeneste, som i år blev ledet af sognets nye præstevikar, Morten Sørensen. 

Kirken var som sædvanligt smukt pyntet med kartofler, og børnene fra kirkens børnekor Kids Band stod klar til at synge og spille for de fremmødte. Og det gjorde de godt under ledelse af Helle Bramming og Louise Kirkegaard, som måtte træde til i stedet for Eva Kirkegaard,som var blevet syg. 

Efter gudstjenesten var der spisning i Kirkehuset, hvor menighedsrådet stod klar med kartoffelsuppe til alle. 75 fremmødte blev det til, så der var "fuldt hus"!

Se flere billeder fra kartoffelgudstjenesten her