Kirkens børnekor "Kids band" begynder en ny sæson, når skolernes sommerferie er slut.

Alle børn inviteres til at være med ved opstarten onsdag den 16. aug. kl. 17.00, hvor der holdes en FAMILIEGUDSTJENESTE med fællesspisning bagefter. Menighedsrådet og de ansatte håber på godt vejr, så vi kan få gang i grillen. Ingen tilmelding. Gudstjeneste selvfølgelig gratis. Grillmad: Voksne 40 kr. Børn 20 kr.

Hold øje med opslag på skolen og i byen samt på Facebook!smiley

Tirsdag eftermiddag summer Kirkehuset af liv. 12 sangglade børn kommer lige fra skolen over i Kirkehuset for at synge og spille under ledelse af Eva Kirkegaard og Helle Bramming, som står klar med mad og drikke til børnene, inden alle går i gang med at synge og spille.

Fredag den 14. okt. kl. 17.00 var der kartoffelgudstjeneste i Stenderup Kirke.
Omkring 100 mennesker havde fundet vej til kirken denne fredag for at være sammen om at holde årets kartoffelgudstjeneste. Kirken var som sædvanligt smukt pyntet, og børnene fra kirkens børnekor stod klar til at synge og spille for de fremmødte. Og det gjorde de bragende godt. De startede gudstjenesten med nogle af kormedlemmerne  dansede ind, mens de sang "All Night All day". Resten af koret stod i koret og spillede til. Senere i gudstjenesten sang de den sang igen og fik hele menigheden til at lave bevægelserne til, inden børnene sang og spillede yderligere tre andre sange for menigheden. Det høstede børnene et stort bifald for.
Karl Lund indledte dagens prædiken med historier om kartoflen op gennem tiden. Igen blev prædiken ledsaget af en flot Power Point Præstation. Efter den festlige gudstjeneste var der spisning i Kirkehuset, hvor menighedsrådet stod klar med kartoffelsuppe til alle. 84 fremmødte blev det til, så der var mere end "fuldt hus"!