Kids Band holder pause

KIds band holder pause her i foråret, mens minikonfirmanderne tager over i Kirkehuset tirsdag eftermiddag.

Efter sommerferien står Eva og Helle klar til en ny periode med sang og spil i Kirkehuset tirsdag eftermiddag.

Hold øje med opslag i byen og på skolen. Der er opstart onsdag den 15. august kl. 17.00, hvor der er FAMILIEGUDSTJENESTE v. sognepræst Hanne Kobbelgaard. Efter gudstjenesten bydes der på grillmad på Kirkehusets græsplæne.

Kids Band 9. januar 2018

Onsdag den 9. jan. mødtes børnene i Kids Band igen. Helle tog imod, Eva var forhindret. Der blev sunget, men der blev også tid til hygge og leg, som man kan se på billederne her ved siden af.

Kids Bandet skal medvirke ved lysgudstjenesten i Skovlund Kirke den 28. jan. kl. 19.00. Og så er det ved at være slut på denne sæson, da Eva og Helle skal undervise minikonfirmander fra 4. kl. i marts - april og maj.Alle børn får nærmere besked fra Helle og Eva.

Jul med Kids Band

Kirkens Kids Band under ledelse af Eva og Helle inviterede til et julearrangement i kirken tirsdag den 12. dec. 2017 kl.16.30.

Børnene optrådte med en lille julemusical "Dejlig er den himmel blå" samt et par julesange. Derudover var der mulighed for alle til at synge med på nogle af vore dejlige julesalmer. .

De omk. 50 fremmødte kunne få kaffe/ saft og kage i våbenhuset fra kl. 16.00, hvilket mange benyttede sig af og tog kaffen med ind i kirken

Se flere billeder her

Glade børn spiller og synger

Tirsdag eftermiddag summer Kirkehuset af liv.

12 sangglade børn i kirkens børnekor "Kids Band" kommer lige fra skolen over i Kirkehuset for at synge og spille under ledelse af Eva Kirkegaard og Helle Bramming, som står klar med mad og drikke til børnene, inden alle går i gang med at synge og spille.

Kartoffelgudstjeneste 13. okt. 2017

Fra kartoffelgudstjenesten den 13. okt. 2017 - se i Galleriet og under Tilbageblik i menubjælken foroven