Kommende minikonfirmandhold

Børn i 4. kl. 2017 - 2018 får tilbud om minikonfirmandundervisning, når vi kommer til foråret 2018. Der vil komme indbydelse rundt til hjemmene. Venlig hilsen Stenderup Menighedsråd

Minikonfirmander forår 2017

Så er minikonfirmadundervisningen for 4. kl. forår 2017 skudt i gang. Minikonfirmandundervisningen er for 4. kl.s elever og omfatter ca. 14 dobbeltlektioner tirsdag efter skoletid. Det er Eva Kirkegaard og Helle Bramming, der varetager undervisningen, som begyndte den 7. marts 2017.

10 børn - både piger og drenge - mødte op til første lektion, som begyndte med spisning.

Her foregår undervisningen i kirken, hvor Eva og Helle fortæller om påsken og nadveren.

Minikonfirmanderne får også besøg af en bedemand, som vil tale med børnene on begravelse og vil vise en kiste, urne og meget mere.

Tirsdag den 30. maj skal børnenepå besøg i Jelling, hvor de skal se udstillingen "KONGERNES JELLING".