2018 Døvegudstjeneste og foredrag

Folkekirkens Døvemenighed i Midt- og Nordjylland havde henlagt deres gudstjeneste til Stenderup Kirke denne søndag eftermiddag. Godt 50 kirkegængere mødte frem og fik en god oplevelse sammen under ledelse af døvepræst Irene Schjødt, Horsens. Gudstjenesten var med både  tale og tegn, så alle kunne følge med..

Efter gudstjenesten var der kaffe og foredrag i missionshuset , Storegade 55.  Her blev der lejlighed til at høre Ketty Hjøllund, som er kendt fra TV og aviserne i forbindelse med udgivelsen af bogen ”ALS – sygdommen uden håb”. Hun fortalte medrivende om det forløb, som hun har været igennem under hendes mands svære sygdom, som netop var ALS, og som han forventeligt døde af til sidst.

2018 Lovsangsgudstjeneste 22.04

LOVSANGSGUDSTJENESTE søndag den 22. april kl. 10.30:

Gudstjenesten var tilrettelagt af Voksenkorets ledere, Eva og Louise Kirkegaard samt kirkesanger Gunhild Christensen og menighedsrådet, da det var en "præsteløs" søndag. Menigheden gav ved den efterfølgende kirkekaffe udtryk for, at de synes, det havde været en spændende og god gudstjeneste. Eva havde lavet et diasshow med flotte billeder, der omkransede teksterne til de lovsange, der skulle synges, så salmebogen var slet ikke i brug. Ind imellem de mange lovsange blev teksterne, der hører til 3. søndag efter påske,samt nogle bønner fra salmebogens bønnebog læst op af Gunhild og nogle kormedlemmer.. Ekstra kollerit  var det også, at der til lejligheden var hentet unge musikere ind til et band. Tak til Jacob og Esben på guitar og til Rosa på violin.