VOKSENKOR: ny sæson fra den 18. august

Hvis du kan synge, og har lyst til at synge i kor, så er du velkommen i Voksenkoret i et muntert og dejligt fællesskab. Den nye sæson begynder torsdag den 12. august. Korets medlemmer er i alderen fra 14 år til 75 år. Både kvinder og mænd. Det er gratis at være med. Korleder: Eva Kirkegaard. Henvendelse til Eva tlf. 24 21 69 59

Se billeder fra korets tidligere aktiviteter

Menighedsmøde

Den 27. september klokken 19.30 er der menighedsmøde i Kirkehuset. Her vil menighedsrådet fortælle om arbejdet i og omkring kirken. Alle er velkomne til at komme og høre med. Der vil være kaffe og kage til mødet.

Sognedag

Vi begynder med gudstjeneste ved sognepræst Flemming Rishøj i Kirken klokken 10.00. Herefter vil der være frokost i Kirkehuset med efterfølgende foredrag klokken 12.30 også ved Flemming Rishøj, som vil holde et "musikalsk foredrag om nye danske salmer"

• Stenderup Kirke
  • Sognepræst Hanne Kobbelgaard