LYSGUDSTJENESTE 15. jan. kl. 19.00

Lysgudstjenesten i Stenderup Kirke blev igen i år en meget stemningsfuld oplevelse, Men ikke bare lysene var med til, at de 90 fremmødte kirkegængere fik denne gode oplevelse en kold januaraften. Det var gudstjenesten i sin helhed, der skabte den gode oplevelse: Den stille musik inden klokkeringningen, Evas smukke orgelspil, valget af salmerne "Tunge mørke natteskyer", "Nu går solen sin vej"", Fred hviler over land og by" og "Du, som har tændt millioner af stjerner", sognepræst Morten Sørensens valg af teksterne fra Prædikerens Bog kap. 3,1- 9 "Alt har sin tid" og Johs. 1, 1- 4 "I begyndelsen var ordet, og ordet var hos Gud", musikindslag med Lars Lilholts sang "For at tænde lys", Mortens prædiken over de to nævnte tekster samt en smuk motet sunget af Laura og Eva Kirkegaard. Tak til alle, som bidrog til denne smukke og berigende gudstjeneste. Efter gudstjenesten var der traditionen tro kirkekaffe med Leifs krydderkage!

MUSIK og STILHED onsdag 17. jan 17 - 19

Onsdag den 17. jan. kl. 17 - 19 er lysene fra Lysgudstjenesten tændt igen. Kig ind og lad roen falde over dig. Der er stille musik, intet program, ingen snak. Nyd stilheden kortere eller længere tid. Læs evt. en salme, bed en bøn, find en bøn eller et bibelord bagi salmebogen (side 881 - 962) - måske har du lyst til at tænde et lys ved døbefonden, så er der mulighed for det.

ONSDAGSCAFÈ den 24. jan. 2018

Så er der ONSDAGSCAFÉ igen. Velkommen i Kirkehuset fra kl. 14 - 16 onsdag den 24. jan. Menighedsrådet vil sammen med frivillige uden for menighedsrådet sørge for kaffe. Man skal selv tage kage med. Og så er det ellers meningen, at der bare skal hygges med sang og forskellige spil, som folk også selv skal tage med. Måske bliver der også lidt nørkleri, for dem, der har lyst til det. Alle kan komme med forslag til aktiviteterne.

Dagens Ord

Dagligt får du et videoklip med en præst, der reflekterer over et bibelord. Der lægges op til at tænke over store og små aspekter af livet. Salmer Lyt til Dagens salme, der er sunget af et af Folkekirkens Ungdomskor. Du kan også lytte til mange andre af de største danske salmer. Bønner Læs bønner eller skriv din egen. De bønner, du sender ind, gennemlæses og godkendes, inden de bliver synlige i Dagens ord. Velsignelsen Læs og lyt til velsignelsen. Om Dagens ord Det er folkekirken.dk, som står bag. Dagens ord blev oprindeligt til i et samarbejde mellem DR og folkekirken.dk, som drev den digitale andagt i fælllesskab fra 2011-2015.

Dagens Ord

Musik og Stilhed onsdag 17. jan 17 - 19

Onsdag den 17. jan. kl. 17 - 19 er lysene fra Lysgudstjenesten tændt igen. Kig ind og lad roen falde over dig. Der er stille musik, ingen prædiken, ingen snak. Nyd stilheden kortere eller længere tid. Læs evt. en salme, bed en bøn, find en bøn eller et bibelord bagi salmebogen (side 881 - 962) - måske har du lyst til at tænde et lys ved døbefonden, så er der mulighed for det.