Mønstringsgudstjeneste

På søndag den 20. jan. kl. 10.30 er der mønstringsgudstjeneste - FDF møder op med deres fane. Og der er barnedåb. Velkommen til en festlig gudstjeneste på søndag!

Onsdagscafé 23. jan. 2019

Så er der snart ONSDAGSCAFE igen: Velkommen i Kirkehuset til sang, hygge, snak og spil onsdag den 23. jan. kl. 14 - 16. Kaffe á 10 kr. medbring selv kage til kaffen og evt. spil.

FOREDRAG i Kirkehuset

Onsdag den 20. februar kl. 19.00 inviterer menighedsrådet og pensionistforeningen til foredrag i Kirkehuset. Foredragsholder og tryllekunstner Ole Larsen, Randers: Humoristisk foredrag: ”Dårlig hukommelse til klæbehjerne” Ole Larsen når ud til et bredt publikum, og foredraget er både humoristisk og lærerigt og præsenteres med sans for humor samt et glimt i øjet. Alle er velkomne. Entre inkl. kaffe: 50 kr.

LYSGUDSTJENESTE 13. jan. kl. 19.00

Søndag den 13. jan. var der LYSGUDSTJENESTE i Stenderup kirke kl. 19.00. Det specialfremstillede kirkeskib og lyshjulet var hængt op i kirkeloftet, fyldt med mange lys. Der var lys i vinduerne og under lysekronerne og omkring alterskranken. Mange var som i tidligere år kommet for at opleve denne stemningsfyldte gudstjeneste. Eva havde fundet noget stille musik, som blev afspillet før gudstjenesten. Ellers var det en almindelig gudstjeneste, hvor Hanne Kobbelgaard på en levende måde prædikede over dagens tekst om Jesus, der som 12 årig var "blevet væk" i templet i Jerusalem. Efter gudstjenesten blev mange og nød kaffen til Leifs friskbagte krydderkage.