sorggruppe for voksne

Det er smertefuldt at miste én man holder af, og livet er pludseligt for altid forandret. Sorggruppen henvender sig til mennesker, som har mistet en nærtstående inden for de seneste par år, og som gerne vil komme i et forum, hvor der kan tales frit og åbent om, hvad der er svært i den situation, og også om, hvad der med tiden bliver lettere. Sorggruppen mødes fire gange på onsdage: 10/3, 14/4, 12/5, 9/6. Alle dage fra 16.30-18.00. Ønsker man at deltage i sorggruppen kan man henvende sig til Sognepræst Hanne Kobbelgaard på 30318850 eller HKK@km.dk

gudstjenester fremover

Der er den 5. januar kommet nye restriktioner i Danmark. De kommer også til at påvirke kirken og gudstjenesterne: Fremover må gudstjenester og kirkelige handlinger vare max 30 minutter og vil foregå uden fællessang og nadver. Derudover må der kun være 13 mennesker i kirken ved gudstjenester og kirkelige handlinger. Det lyder umiddelbart lidt trist. Men det gode er, at vi stadig kan mødes - med god afstand - og høre Guds ord til glæde og trøst i denne svære tid. Ønsker man at modtage nadver, kan der altid rettes henvendelse til sognepræst Hanne Kobbelgaard på 30318850.

Strategiplan for kirkegården

Leif og Jens er så småt gået i gang med at realisere nogle af planerne for kirkegården. Alle kirker i Grene provsti har haft besøg af kirkegårdskonsulent Mette Faurskov med henblik på, at få lavet en langsigtet plan for kirkegården, hvor der tages højde for tomme gravpladser og gravpladsbehov. Første punkt var at få flagstangen flyttet, så flaget ikke hænger fast i egetræet ved indgangslågen. Næste punkt er plantning af hække.

Læs mere om strategiplanen her

Lysgudstjeneste

Søndag den 24. januar klokken 19.00 holder vi, traditionen tro, lysgudstjeneste, hvor kirken er fyldt med levende lys. I år vil det dog alligevel foregå anderledes, da vi kun må samles 13 i kirken (ud over personalet), og vi ikke må synge sammen. Skulle det ske, at nogen går forgæves, så får de et lys med hjem, som de kan tænde. Pga. coronaen vil vi bede om, at man kommer tidligst 10 minutter inden gudstjenesten. Samtidig håber vi, at der vil være tilslutning til gudstjenesten, og at I frimodigt vil møde op. Efter gudstjenesten blive der filmet i kirken, så flere kan se den smukke oppyntning, og forhåbentligt mærke lidt af stemningen. Videoen kommer søndag den 31. januar.

• Stenderup Kirke
  • Sognepræst Hanne Kobbelgaard