SOGNEUDFLUGT torsdag 23. MAJ

Sogneudflugten går i år til Esbjerg Havn, Digegrevens gård i Bredebro og til Ballum Kirke torsdag den 23. maj med afgang kl. 09.00 fra Kirkehuset, Engbo og købmanden. Hjemkomst senest kl. 17.00- så man kan nå at komme med til skolefesten, hvis man skal det. Pris 250 kr. Tilmelding til Inga tlf. 22 87 93 61 eller til Tina tlf. 20 46 56 95

Tilmelding senest 12. maj

BYFESTGUDSTJENESTE lørdag 1. juni 2019

Byfestgudstjenesten 2019 foregår lørdag formiddag den 1. juni kl. 11.00 i festteltet på Krogager Stadion, Østervangsvej 1. Sognepræst Hanne Kobbelgaard vil holde en familiegudstjeneste med overraskelser. FDF vil stå for udsmykning m.m. og til at spille har menighedsrådet fået Kongeå Blæserorkester til at komme, - et orkester med Kjeld Højmose som trommeslager. De kommer i god tid og vil spille lidt før og efter gudstjenesten. Dagens videre forløb fremgår af det husomdelte byfestprogram.

Stenderup Sogns Hjemmeside

Velkommen til Stenderup Sogns hjemmeside www.stenderupkirke.dk. Når man søger efter Stenderup på Kirkeministeriets hjemmeside www.sogn.dk, kommer der 4 sogne frem med navnet Stenderup, alle fire beliggende i den sydlige del af Jylland. Den hjemmeside, som du er inde på her, vedrører Stenderup Sogn i Billund Kommune. Sognet har været en del af Ansager Pastorat, men er pr. 1. jan. 2017 blevet et selvstændigt pastorat i Grene Provsti. Vores Stenderup er nok mere kendt under navnet Stenderup - Krogager, idet byen hedder Krogager, når man kører ind i byen fra nord, og Stenderup, når man kommer fra syd. Følg os på Facebook: Stenderup Kirke

Læs mere på sogn.dk

Minikonfirmanderne på tur

Tirsdag den 14. maj var minikonfirmanderne på tur til Kongernes Jelling, hvor de med egne øjne kunne se noget af det, de havde hørt om i undervisningen hjemme i Kirkehuset: "Danmarks dåbsattest" = den store jellingesten med runeindskrifter af Harald Blåtand. Der er meget at se på og undersøge i det flotte museum. Og dette hold minikonfirmander var ligeså nysgerrige, som de andre hold fra Stenderup, der har været dernede!

KONFIRMATION 5. maj kl. 10.00

En flok glade konfirmander sammen med sognepræst Hanne Kobbelgaard søndag den 5. maj. Hvis der er nogen, der har billeder af konfirmationen i kirken, og som I vil dele med os her på hjemmesiden, vil det være godt. Kan sendes til imandersen1946@gmail.com eller deles via Dropbox eller One Drive.

Se konfirmandernes navne her

FAMILIEGUDSTJENESTE PALMESØNDAG

Palmesøndag den 14. april var der familiegudstjeneste kl. 10.30. Minikonfirmanderne havde tilrettelagt gudstjenesten sammen med sognepræst Hanne Kobbelgaard og medhjælper Helle Bramming. Omk. 70 kirkegængere kunne glæde sig over minikonfirmandernes fortælling om palmesøndags begivenhed: at Jesus red ind i Jerusalem på et æsel og lod sig hylde af mange mennesker. Fortællingen blev fortalt ved hjælp af hånddukker og børnesange. Efter den festlige gudstjeneste fulgte 60 personer med over i Kirkehuset til skidenæg og lasagne. Børn og konfirmander sluttede med at gå på æggejagt. En vellykket dag, som menighedsrådet tænker gentaget til næste år.

Se billeder her