Nyheder

  sorggruppe - ændret opstartsdato

  Det er smertefuldt at miste én man holder af, og livet er pludseligt for altid forandret. Sorggruppen henvender sig til mennesker, som har mistet en nærtstående inden for de seneste par år, og som gerne vil komme i et forum, hvor der kan tales frit og åbent om, hvad der er svært i den situation, og også om, hvad der med tiden bliver lettere. Sorggruppen mødes indtil videre på onsdage: 21/4, 12/5, 9/6. Alle dage fra 16.30-18.00. Ønsker man at deltage i sorggruppen kan man henvende sig til Sognepræst Hanne Kobbelgaard på 30318850 eller HKK@km.dk


  Kirken og Corona

  Ifølge de nyeste coronarestriktioner må der nu være 13 mennesker i Stenderup Kirke. Gudstjenester og kirkelige handlinger må maks vare 30 minutter, og der er ingen fællessang. Restriktionerne giver udfordringer, ja. Men når det er sagt, så er det skønt, at vi må komme i kirken og høre Ordet, nyde musikken, og se og mærke, at vi stadig har et godt fællesskab. Vel mødt!


  Konfirmation flyttet til 15. august

  Pga. de nuværende coronarestriktioner har alle årets konfirmander valgt at flytte deres konfirmation til søndag den 15. august klokken 10.00.


Kontaktoplysninger

 • Stenderup Kirke
 • Sognepræst Hanne Kobbelgaard

   

   

 • Telefon: 30318850
 • Email: hkk@km.dk