Nyheder

  HØSTGUDSTJENESTE 16. sep. kl. 19.00

  Søndag den 16. aug. kl. 19.00 var der høstgudstjeneste i Stenderup Kirke v. sognepræst Hanne Kobbelgaard. Kirken var som sædvanlig pyntet flot af graver Leif Kruse og gravermedhjælper Helle Bramming. Voksenkoret sang 4 sange: "Hamba we stimala" - en afrikansk børnesang, der oversat betyder "At vandre i Guds lys". Efter prædiken sang koret to høstsalmer: " Gud du fra dine de højeloftssale" og "Septemberhimlen er så klar og stille" og sluttede gudstjenesten af med en trestemmig sats over "Du, som har tændt millioner af stjerner". De kendte høstsalmer blev sunget samt salme nr. 227, der knyttede til ved dagens prædikentekst om opvækkelsen af Lazarus. Prædikenen kan snart læses her på hjemmesiden. Menighedsrådet serverede efter gudstjenesten æblekage og kirkekaffen til de 95 fremmødte kirkegænger.

  Se billeder fra gudstjenesten her


  Dagplejen til "Små synger sammen dag"

  Torsdag den 13. sep. var dagplejerne på besøg i kirken.

  Læs mere og se flere billeder her


  INDRE MISSIONS 100 års JUBILÆUM

  Søndag den 9. sep. fejrede Indre Mission i Stenderup - Krogager 100 års jubilæum. Festen begyndte med en gudstjeneste kl. 14.00 ved vores tidligere sognepræst gennem 36 år, Karl Lund, Skjern. Efter gudstjenesten inviterede Indre Mission til sammenkomst i missionshuset, Storegade 55.

  Læs mere fra jubilæet her


  KIRKENS KIDS BAND

  Kirkens Kids Band er kommet godt i gang efter sommerferien. Det er det største hold, der har været i de 7 år, kirken har haft børnekor/ Kids Band: 19 musikglade børn fra 2. - 6. kl. mødes i Kirkehuset hver tirsdag efter skoletid, først til lidt mad og drikke. Derefter øves der til Kartoffelgudstjenesten den 12. okt., hvor de skal optræde i kirken. Helle og Eva prøver på, at alle børnene får mulighed for at spille på et instrument til et af sangnumrene. Så der er noget at holde styr på!

  Se flere billeder her


  FAMILIEGUDSTJENESTE 15. aug. 2018

  4 års dåbsjubilæum - opstart for KidsBand og FDF: Onsdag den 15. aug. kl. 17.00 blev der i bogstaveligste forstand talt ned til familiegudstjeneste i Stenderup Kirke, da sognepræst Hanne Kobbelgaard sammen med de mange fremmødte børn talte de ni beslag, som markerer, at en gudstjeneste kan begynde: 1-2-3 for Gud Fader, 4-5-6 for Guds Søn, 7-8-9 for Gud Helligånd. Gudstjenestens højdepunkt var, da Hanne Kobbelgaard fortalte bibelfortællingen om Noas ark for de mange fremmødte i alle aldre. Hanne havde ved opslag i byen opfordret børnene til at tage bamser med i kirke. Disse bamser fik plads i arken, som nogle børn byggede af mælkekasser. Hanne Kobbelgaard havde sendt en særlig indbydelse ud til 4 - års dåbsjubilarer. De havde også bamser med, så der kom bjørne, kaniner, aber, giraffer og katte og mange flere "dyr" med i arken. 4 - års dåbsjubilarerne fik til sidst i gudstjenesten overrakt en boghilsen fra Stenderup Menighedsråd. Efter en festlig og uhøjtidelig familiegudstjeneste samledes børn og voksne til fællesspisning foran Kirkehuset. Menighedsrådet havde tændt for grillen til nakkesteg og pølser, og der var lavet masser af salat: kartoffelsalat, pastasalat, bønnesalat, ærter, majs m.m. Og der var rigeligt til de 90 fremmødte kirkegængere.

  Se billeder fra gudstjenesten og fællesspisningen her


  Dagens Ord

  Dagligt får du et videoklip med en præst, der reflekterer over et bibelord. Der lægges op til at tænke over store og små aspekter af livet. Salmer Lyt til Dagens salme, der er sunget af et af Folkekirkens Ungdomskor. Du kan også lytte til mange andre af de største danske salmer. Bønner Læs bønner eller skriv din egen. De bønner, du sender ind, gennemlæses og godkendes, inden de bliver synlige i Dagens ord. Velsignelsen Læs og lyt til velsignelsen. Om Dagens ord Det er folkekirken.dk, som står bag. Dagens ord blev oprindeligt til i et samarbejde mellem DR og folkekirken.dk, som drev den digitale andagt i fælllesskab fra 2011-2015.

  Dagens Ord