Alle Helgen

Alle Helgens søndag, den 4. November kl. 19:00, var 80 mennesker samlet til gudstjeneste i Stenderup Kirke, - til en meget smuk og stemningsfuld gudstjeneste. Tak til sognepræst Hanne Kobbelgaard for en veltilrettelagt og velgennemført gudstjeneste, og til Eva, Jacob og Laura Kirkegarrd, som endnu engang sang og spillede sig ind i vore hjerter! Og tak til de 5 konfirmander, der tændte lys for de afdøde, hvis navne blev nævnt. Og tak til Leif Kruse, som havde pyntet så smukt med efterårets løvfaldsfarver. Efter gudstjenesten bød menighedsrådet på kaffe og kringle, og rigtig mange blev og nød det inde på kirkebænkene.

Dagens Ord

Dagligt får du et videoklip med en præst, der reflekterer over et bibelord. Der lægges op til at tænke over store og små aspekter af livet. Salmer Lyt til Dagens salme, der er sunget af et af Folkekirkens Ungdomskor. Du kan også lytte til mange andre af de største danske salmer. Bønner Læs bønner eller skriv din egen. De bønner, du sender ind, gennemlæses og godkendes, inden de bliver synlige i Dagens ord. Velsignelsen Læs og lyt til velsignelsen. Om Dagens ord Det er folkekirken.dk, som står bag. Dagens ord blev oprindeligt til i et samarbejde mellem DR og folkekirken.dk, som drev den digitale andagt i fælllesskab fra 2011-2015.

Dagens Ord

Stenderup Sogns Hjemmeside

Velkommen til Stenderup Sogns hjemmeside www.stenderupkirke.dk. Når man søger efter Stenderup på Kirkeministeriets hjemmeside www.sogn.dk, kommer der 4 sogne frem med navnet Stenderup, alle fire beliggende i den sydlige del af Jylland. Den hjemmeside, som du er inde på her, vedrører Stenderup Sogn i Billund Kommune. Sognet har været en del af Ansager Pastorat, men er pr. 1. jan. 2017 blevet et selvstændigt pastorat i Grene Provsti. Vores Stenderup er nok mere kendt under navnet Stenderup - Krogager, idet byen hedder Krogager, når man kører ind i byen fra nord, og Stenderup, når man kommer fra syd. Følg os på Facebook: Stenderup Kirke

Læs mere på sogn.dk