Onsdagscafé 27. marts 2019

Så er der snart ONSDAGSCAFE igen: Velkommen i Kirkehuset til sang, hygge, snak og spil onsdag den 27. marts kl. 14 - 16. Kaffe á 10 kr. medbring selv kage til kaffen og evt. spil.

Gudstjenester i marts 2019

Søndag 3. marts kl. 15.00 Fastelavn i Teglgårdshallen/ Søndag 10. marts kl. 10.30 Hanne Kobbelgaard / Søndag 17. marts - ingen gudstjeneste / Søndag 24. marts kl. 10.30 HK - menighedsmødet er udsat til senere / Søndag 31. marts - ingen gudstjeneste

Her kan du se den aktuelle gudstjenesteliste

Dagens Ord

Dagligt får du et videoklip med en præst, der reflekterer over et bibelord. Der lægges op til at tænke over store og små aspekter af livet. Salmer Lyt til Dagens salme, der er sunget af et af Folkekirkens Ungdomskor. Du kan også lytte til mange andre af de største danske salmer. Bønner Læs bønner eller skriv din egen. De bønner, du sender ind, gennemlæses og godkendes, inden de bliver synlige i Dagens ord. Velsignelsen Læs og lyt til velsignelsen. Om Dagens ord Det er folkekirken.dk, som står bag. Dagens ord blev oprindeligt til i et samarbejde mellem DR og folkekirken.dk, som drev den digitale andagt i fælllesskab fra 2011-2015.

Dagens Ord