LYSGUDSTJENESTE 23. jan. kl. 19.00

Så er det igen blevet tid til den traditionsrige LYSGUDSTJENESTE i Stenderup Kirke. Velkommen til LYSGUDSTJENESTE Søndag den 23. jan. kl. 19.00

Se gudstjenestelisten her

MUSIK og STILHED 30. jan. kl. 18 - 20

Søndag den 30. jan. tændes lysene fra lysgudstjenesten endnu en gang. Kirken er åben fra kl. 18 - 20. Kig ind, - kort eller lang tid - og lad roen falde over dig. Her er der ingen snak. Tag gerne en kop kaffe/ the med ind. Nyd lysene og den stille musik, tænd evt. et lys på døbefonten, bed en bøn eller læs en bøn eller en salme fra salmebogen. Alle er velkomne.

Mundbind i kirken

Fra den 17. december 2021, skal du igen huske at bruge mundbind eller visir, når du skal i kirke, hvis du er over 12 år. Du må gerne tage dit mundbind eller visir af, når du sidder ned. Skulle du have glemt mundbind eller visir, kan du ved henvendelse til en af kirkens medarbejdere få et mundbind udleveret, inden du går ind.

SJÆLESORG PÅ NETTET

Folkekirken tilbyder sjælesorg via nettet. Følg linket, hvis du vil vide mere eller har brug for hjælp i livets svære spørgsmål.

Link til Sjælesorg - omsorg for sjælen

• Stenderup Kirke