VOKSENKOR: ny sæson fra den 20. febr.

• Kom og vær med • Vi synger hver torsdag klokken 19-20.30 i kirkehuset • Det er Østergårdsvej 3, 7200 Grindsted • Reserver den 17. maj, hvor vi skal synge i Skovlund og Stenderup • 3-og 4 stemmige satser • Repertoiret er meget blandet • Vi slutter altid af med kaffe/ te og brød • Her er godt humør • Der er både korleder og pianist Kontakt ved evt. spørgsmål Eva Kirkegaard tlf. 24216959

Se billeder fra korets tidligere aktiviteter

DEBATMØDE i Billund 4. marts kl. 19.00

Onsdag den 4. marts kl. 19.00 er der offentligt møde i Åfløjen ved Billund Kirke. EMnet er : "Skal gudstjenestens ritualer fornyes eller ej?" Hvis de skal: Hvordan, hvor meget - og hvem skal bestemme. Hvis ikke - hvad er konsekvenserne så? Kom og deltag i debatten.

Dagens Ord

Dagligt får du et videoklip med en præst, der reflekterer over et bibelord. Der lægges op til at tænke over store og små aspekter af livet. Salmer Lyt til Dagens salme, der er sunget af et af Folkekirkens Ungdomskor. Du kan også lytte til mange andre af de største danske salmer. Bønner Læs bønner eller skriv din egen. De bønner, du sender ind, gennemlæses og godkendes, inden de bliver synlige i Dagens ord. Velsignelsen Læs og lyt til velsignelsen. Om Dagens ord Det er folkekirken.dk, som står bag. Dagens ord blev oprindeligt til i et samarbejde mellem DR og folkekirken.dk, som drev den digitale andagt i fælllesskab fra 2011-2015.

Dagens Ord