Menighedsrådsvalg 2020

Vil du være med i Menighedsrådet? Onsdag den 12. august klokken 19.00 holder vi orienteringsmøde i Kirkehuset. Her vil det siddende Menighedsråd fortælle om, hvad de har lavet de sidste 4 år. Vi har brug for nye medlemmer i Menighedsrådet - kom og find ud af om det kunne være noget for dig!

Konfirmation 15. august 2020

Lørdag den 15. august 2020 klokken 9.00 og 10.30 holdes der konfirmation i Stenderup Kirke. Som altid er der mulighed for at lægge telegrammer i Kirkehuset på dagen.

Liste over konfirmander

Så er kirken åben igen

Kirken er åben. Og der er pr. 9. juni kommet nye retningslinjer. Vi må nu være MAKS 1 person pr 2 kvm. Men vi skal stadig overholde reglen om, at der skal være 2 meters mellemrum, når vi synger. Og synge det skal vi selvfølgelig. Det vil derfor være lidt forskelligt hvor mange mennesker vi kan være i kirken. Ved kirkelige handlinger, hvor der er familier, som gerne må sidde tæt, kan der være flere i kirken end til en almindelig gudstjeneste, hvor det mere er enkeltpersoner eller par, som kommer. Vi håber på forståelse for dette.

Bliv klogere på de nye retningslinjer her

Pinse for børn

Hvad skete der egentlig den første Pinsedag? Det fortæller dukkerne i deres nyeste video. Produceret af Hanne og Lasse Kobbelgaard.

Pinse for børn