Salmesangsaften 12. nov. kl. 19.30

Vi var 20 af byens borgere, der fik en god oplevelse denne aften. Hanne Kobbelgaard, Gunhild Christensen og Eva Kirkegaard lærte os nogle af de nye salmer i salmebogstillægget "100 salmer". Der var en hyggelig stemning, hvor der blev fortalt, kommenteret og spurgt ind til salmedigtere og komponister til de salmer, som vi skulle synge. De fleste fremmødte syntes, at de nye salmemelodier er lidt svære, men tekstmæssigt er de mere forståelige end mange af de "gamle" salmer. Vi sluttede af med kaffe i kirken. Tak for en dejlig aften!

FOREDRAG i Kirkehuset 20. nov. kl. 19.00

Menighedsrådet og Pensionistforeningen er blevet enige om at aflyse foredraget med Kristian Medom onsdag den 20. nov., da det er samme aften, Fællesrådet afholder det årlige banko i Teglgårdshallen. Det er lykkedes at få flyttet foredraget til tirsdag den 18. feb. 2020 kl. 19.00

Julekoncert fredag 29. nov. kl. 19.00

I år er julekoncerten lagt i hænderne på Ronnie Olesen og Sanne Mikkelsen. Ronnie Olesen har levet som musiker størstedelen af sit 40-årige liv. 24 år er det blevet til som både pianist i showbandet, kapelmester og arrangør. I dag er den 40-årige musiker fortsat i samme stil - som kapelmester i Mariehaven, kapelmester for Birthe Kjær og som festmusiker ved alle typer af arrangementer. Sangstemmen leveres af sangerinden Sanne Mikkelsen fra Årre, som også er korsanger i Birthe Kjærs Feel Good Band, der pt. er på 50 års jubilæumsturne rundt i landet.

Alle Helgens søndag 3. nov. kl. 19.00

Alle Helgens søndag, den 3. November kl. 19:00, var 80 mennesker samlet til gudstjeneste i Stenderup Kirke, - til en meget smuk og stemningsfuld gudstjeneste. Tak til sognepræst Hanne Kobbelgaard for en veltilrettelagt og velgennemført gudstjeneste, og til Evaog Laura Kirkegarrd, som endnu engang sang og spillede sig ind i vore hjerter! Og tak til konfirmanderne, der tændte lys for de afdøde, hvis navne blev nævnt. Og tak til Leif Kruse, som igen havde pyntet så smukt med lys og blomster. Efter gudstjenesten bød menighedsrådet på kaffe og kringle, og rigtig mange blev og nød det inde på kirkebænkene.

Se billeder fra gudstjenesten