LYSGUDSTJENESTE 19. jan. kl. 19.00

Så er det igen blevet tid til den traditionsrige LYSGUDSTJENESTE i Stenderup Kirke. Velkommen til LYSGUDSTJENESTE Søndag den 19. jan. kl. 19.00

Se gudstjenestelisten her

FOREDRAG i KIRKEHUSET 21. jan. kl. 19.00

Menighedsrådet og Pensionistforeningen inviterer til FOREDRAG i KIIRKEHUSET tirsdag den 21. jan. kl. 19.00. Tidligere læge Allan Vinge, Brande, vil bl.a. fortælle om sine mange år som læge og om sine jobs som skibslæge på krydstogtskibe i Caribien ud fra devisen: “Et godt grin er den bedste medicin – og så er det både receptfrit og gratis” Entre + kaffe: 50 kr./ person

ONSDAGSCAFÉ 22. jan. kl. 14.00

Så er der onsdagscafé igen. Alle er velkomne. Vi synger nogle sange, drikker kaffe til medbragt kage. Måske ser vi lidt billeder fra arrangementer fra kirken i nov. - dec., og derefter spiller man forskellige spil. Vel Mødt.

MUSIK og STILHED 26. jan. kl. 18 - 20

Onsdag den 16. jan. tændes lysene fra lysgudstjenesten endnu en gang. Kirken er åben fra kl. 18 - 20. Kig ind, - kort eller lang tid - og lad roen falde over dig. Her er der ingen snak. Tag gerne en kop kaffe/ the med ind. Nyd lysene og den stille musik, tænd evt. et lys på døbefonten, bed en bøn eller læs en bøn eller en salme fra salmebogen. Alle er velkomne.