Konfirmation flyttet til 15. august

Pga. de nuværende coronarestriktioner har alle årets konfirmander valgt at flytte deres konfirmation til søndag den 15. august klokken 10.00.

Sogneudflugt

Årets sogneudflugt bliver onsdag den 15. september. Turen går i år til julemærkehjemmet Fjordmark i Kollund, hvor vi vil spise frokost. Derefter tager vi til Gråsten Slot, hvor vi skal se Slotskirken og den nyanlagte køkkenhave. Tilmelding skal ske til Anette Borch Kristensen 21459490 senest 1. september 2021. Pris for hele dagen 275 kr. (inkl. frokost, drikkevarer og kaffebord) Betales kontant eller via MobilePay på dagen Hvis der skal tages særlige hensyn i fht. frokosten, giv da besked ved tilmelding.

Læs mere om Den Kongelige Køkkenhave her

Renovering af kirketårn

Som nogle måske har bemærket, ser kirken lidt anderledes ud i disse dage. Der er stillet stillads op, og det kommer til at stå der i en rum tid. Kirketårnet skal gennemgå en stor renovering pga. problemer med fugt. Renoveringen er planlagt til at være færdigt i efteråret. Derudover bliver der i disse dage sat nye blyruder i kirkens vinduer.

• Stenderup Kirke
  • Sognepræst Hanne Kobbelgaard