Kommende gudstjenester

Sommerens gudstjenester. Bemærk de tre nabogudstjenester i juli, hvor menighederne i Ansager, Skovlund og Stenderup besøger hinanden. Sidste søndag i juli er Morten Sørensens sidste gudstjeneste hos os. Kom og tag afsked med ham ved kirkekaffen i Kirkehuset efter gudstjenesten.

Stenderup Sogns Hjemmeside

Velkommen til Stenderup Sogns hjemmeside www.stenderupkirke.dk. Når man søger efter Stenderup på Kirkeministeriets hjemmeside www.sogn.dk, kommer der 4 sogne frem med navnet Stenderup, alle fire beliggende i den sydlige del af Jylland. Den hjemmeside, som du er inde på her, vedrører Stenderup Sogn i Billund Kommune. Sognet har været en del af Ansager Pastorat, men er pr. 1. jan. 2017 blevet et selvstændigt pastorat i Grene Provsti. Vores Stenderup er nok mere kendt under navnet Stenderup - Krogager, idet byen hedder Krogager, når man kører ind i byen fra nord, og Stenderup, når man kommer fra syd. Følg os på Facebook: Stenderup Kirke

Læs mere på sogn.dk

Dagens Ord

Dagligt får du et videoklip med en præst, der reflekterer over et bibelord. Der lægges op til at tænke over store og små aspekter af livet. Salmer Lyt til Dagens salme, der er sunget af et af Folkekirkens Ungdomskor. Du kan også lytte til mange andre af de største danske salmer. Bønner Læs bønner eller skriv din egen. De bønner, du sender ind, gennemlæses og godkendes, inden de bliver synlige i Dagens ord. Velsignelsen Læs og lyt til velsignelsen. Om Dagens ord Det er folkekirken.dk, som står bag. Dagens ord blev oprindeligt til i et samarbejde mellem DR og folkekirken.dk, som drev den digitale andagt i fælllesskab fra 2011-2015.

Dagens Ord

Familiegudstjeneste - 4 års dåbsjubilæum

Onsdag den 15. aug. kl. 17.00: Velkommen til gudstjeneste i børnehøjde som opstart på FDFs og Kids Bands nye sæson. Hanne Kobbelgaard er tilbage efter endt barselsorlov. Hun vil tage os med på tur i Noas Ark. Børn der er døbt inviteres til "Dåbsjubilæum", hvor menighedsrådet har købt en lille gave til dem. Efter gudstjenesten er alle - både store og små - velkommen til fællesspisning med grillmad på Kirkehusets græsplæne ligesom sidste år. Der er ikke tilmeldig, men maden koster 50 kr. pr. voksen og 20 kr. for børn. Dåbsjubilarerne deltager gratis. Der kan købes drikkevarer.