Årets julekoncert 1. dec. kl. 19.00

Tiden nærmer sig for den årlige advents - og julekoncert i Stenderup Kirke. I år er det som for to år siden, Voksenkoret, der står for koncerten, som også kaldes "DE 9 LÆSNINGER" , idet koncerten foregår som en vekslen mellem sang og tekstlæsninger fra Bibelen. Sangene består af såvel korets sange som af fællessange. Konfirmanderne står for tekstlæsningerne, og vores præst, Morten Sørensen, vil medvirke. Efter koncerten er der julehygge med kaffebord i Teglgårdshallen. Gratis adgang.

Onsdagscafé den 22. nov.

NYHED: De tidligere månedsmøder på Engbo den fjerde onsdag i måneden vil fremover blive ændret til ONSDAGSCAFÈ i Kirkehuset fra kl. 14 - 16. Menighedsrådet vil sammen med frivillige uden for menighedsrådet sørge for kaffe. Man skal selv tage kage med. Og så er det ellers meningen, at der bare skal hygges med sang og forskellige spil, som folk også selv skal tage med. Måske bliver der også lidt nørkleri, for dem, der har lyst til det.

Stenderup Sogns Hjemmeside

Velkommen til Stenderup Sogns hjemmeside www.stenderupkirke.dk. Når man søger efter Stenderup på Kirkeministeriets hjemmeside www.sogn.dk, kommer der 4 sogne frem med navnet Stenderup, alle fire beliggende i den sydlige del af Jylland. Den hjemmeside, som du er inde på her, vedrører Stenderup Sogn i Billund Kommune. Sognet har været en del af Ansager Pastorat, men er pr. 1. jan. 2017 blevet et selvstændigt pastorat i Grene Provsti. Vores Stenderup er nok mere kendt under navnet Stenderup - Krogager, idet byen hedder Krogager, når man kører ind i byen fra nord, og Stenderup, når man kommer fra syd. Følg os på Facebook: Stenderup Kirke

Læs mere på sogn.dk

Dagens Ord

Dagligt får du et videoklip med en præst, der reflekterer over et bibelord. Der lægges op til at tænke over store og små aspekter af livet. Salmer Lyt til Dagens salme, der er sunget af et af Folkekirkens Ungdomskor. Du kan også lytte til mange andre af de største danske salmer. Bønner Læs bønner eller skriv din egen. De bønner, du sender ind, gennemlæses og godkendes, inden de bliver synlige i Dagens ord. Velsignelsen Læs og lyt til velsignelsen. Om Dagens ord Det er folkekirken.dk, som står bag. Dagens ord blev oprindeligt til i et samarbejde mellem DR og folkekirken.dk, som drev den digitale andagt i fælllesskab fra 2011-2015.

Dagens Ord