Dagens Ord

Dagligt får du et videoklip med en præst, der reflekterer over et bibelord. Der lægges op til at tænke over store og små aspekter af livet. Salmer Lyt til Dagens salme, der er sunget af et af Folkekirkens Ungdomskor. Du kan også lytte til mange andre af de største danske salmer. Bønner Læs bønner eller skriv din egen. De bønner, du sender ind, gennemlæses og godkendes, inden de bliver synlige i Dagens ord. Velsignelsen Læs og lyt til velsignelsen. Om Dagens ord Det er folkekirken.dk, som står bag. Dagens ord blev oprindeligt til i et samarbejde mellem DR og folkekirken.dk, som drev den digitale andagt i fælllesskab fra 2011-2015.

Dagens Ord

FAMILIEGUDSTJENESTE 21. aug. kl. 17.00

Den nye sæson for FDF og minikonfirmandundervisningen indledes med en FAMILIEGUDSTJENESTE i kirken onsdag den 21. aug. kl. 17.00 ved sognepræst Hanne Kobbelgaard. Vi fejrer samtidig 4 års dåbsjubilæum for de børn, der blev døbt i 2015. Efter gudstjenesten inviterer menighedsrådet til fællesspisning i haven foran Kirkehuset. Det er tredje år, der serveres grillmad med salat m.m. Vi håber på godt vejr ligesom de andre år, så vi kan afvikle det hele udenfor, da det nok vil knibe med plads inden for.

Se billeder fra tidligere års familiegudstjeneste og fællesspisning

VOKSENKOR ny sæson fra 15. aug. kl.18.00

• Kom og vær med • Vi synger hver torsdag klokken 19-20.30 i kirkehuset • Det er Østergårdsvej 3, 7200 Grindsted • Koncerter i sep., nov. og dec. • 3-og 4 stemmige satser • Repertoiret er meget blandet • Vi slutter altid af med kaffe/ te og brød • Her er godt humør • Der er både korleder og pianist Kontakt ved evt. spørgsmål til Eva Kirkegaard tlf. 24216959

Se billeder fra korets tidligere aktiviteter

Konfirmandindskrivning 18. aug.kl. 10.30

Søndag den 18. aug. er der konfirmandindskrivning i Stenderup. Først er der gudstjeneste kl. 10.30 - ca. 11.30. Derefter indbydes børn fra Stenderup - Krogager, der går i 7. kl. til sammen med deres forældre at følge med over i Kirkehuset til en let frokost med efterfølgende indskrivning til konfirmandundervisningen samt orientering fra sognepræsten og menighedsrådet om konfirmationsforberedelsen. Skulle en kommende konfirmand ikke have mulighed for at komme denne søndag, kan der rettes henvendelse til Hanne Kobbelgaard tlf. 30 31 88 50.

Se mere på konfirmandsiden her