Nyheder

ONSDAGSCAFÈ

Onsdag den 28. marts kl. 14.00 Så er der snart Onsdagscafé igen. Kom og få et par hyggelige timer med sang og spil. Alle er velkomne. Kaffe á 10 kr. - tag selv noget med til kaffen!

Se flere billeder her

Foredrag ved Morten Sørensen

Onsdag den 14. marts kl. 19.00 havde Stenderup Menighedsråd inviteret til foredrag ved konstitueret sognepræst Morten Sørensen. Emnet var "Livets afslutning". 30 sognebørn fik en god aften, hvor Morten behandlede emner som : Hvad skal der ske, når vi skal herfra, og hvordan skal vi forholde os, når en af vore kære går bort? Udgangspunktet var, at vi selv har et ansvar for at få den afsked, som vi ønsker os, og Morten Sørensen kom undervejs ind på vigtigheden af, at vi overfor vores nærmeste italesætter vores ønsker til begravelse/bisættelse.Morten Sørensen gennemgik alle de praktiske ting, der skal tages stilling til, herunder kirken og præstens rolle i det sidste farvel. Tak til Morten for en åben tilgang til det svære emne.

Dagens Ord

Dagligt får du et videoklip med en præst, der reflekterer over et bibelord. Der lægges op til at tænke over store og små aspekter af livet. Salmer Lyt til Dagens salme, der er sunget af et af Folkekirkens Ungdomskor. Du kan også lytte til mange andre af de største danske salmer. Bønner Læs bønner eller skriv din egen. De bønner, du sender ind, gennemlæses og godkendes, inden de bliver synlige i Dagens ord. Velsignelsen Læs og lyt til velsignelsen. Om Dagens ord Det er folkekirken.dk, som står bag. Dagens ord blev oprindeligt til i et samarbejde mellem DR og folkekirken.dk, som drev den digitale andagt i fælllesskab fra 2011-2015.

Dagens Ord

Stenderup Sogns Hjemmeside

Velkommen til Stenderup Sogns hjemmeside www.stenderupkirke.dk. Når man søger efter Stenderup på Kirkeministeriets hjemmeside www.sogn.dk, kommer der 4 sogne frem med navnet Stenderup, alle fire beliggende i den sydlige del af Jylland. Den hjemmeside, som du er inde på her, vedrører Stenderup Sogn i Billund Kommune. Sognet har været en del af Ansager Pastorat, men er pr. 1. jan. 2017 blevet et selvstændigt pastorat i Grene Provsti. Vores Stenderup er nok mere kendt under navnet Stenderup - Krogager, idet byen hedder Krogager, når man kører ind i byen fra nord, og Stenderup, når man kommer fra syd. Følg os på Facebook: Stenderup Kirke

Læs mere på sogn.dk