Nyheder

AFLYSNING pga Coronavirus

Gudstjenester, arrangementer og undervisning i kirken/ Kirkehuset er aflyst til og med anden påskedag den 13. april. Man kan, som altid, ringe til sognepræst Hanne Kobbelgaard på tlf. 30 31 88 50, hvis der er spørgsmål, eller hvis man har brug for en samtale.

KONFIRMATION UDSAT

KONFIRMATIONEN 2020 er udsat til lørdag den 15. aug. 2020 kl. 10.00

Dagens Ord

Dagligt får du et videoklip med en præst, der reflekterer over et bibelord. Der lægges op til at tænke over store og små aspekter af livet. Salmer Lyt til Dagens salme, der er sunget af et af Folkekirkens Ungdomskor. Du kan også lytte til mange andre af de største danske salmer. Bønner Læs bønner eller skriv din egen. De bønner, du sender ind, gennemlæses og godkendes, inden de bliver synlige i Dagens ord. Velsignelsen Læs og lyt til velsignelsen. Om Dagens ord Det er folkekirken.dk, som står bag. Dagens ord blev oprindeligt til i et samarbejde mellem DR og folkekirken.dk, som drev den digitale andagt i fælllesskab fra 2011-2015.

Dagens Ord

SJÆLESORG PÅ NETTET

Folkekirken tilbyder sjælesorg via nettet. Følg linket, hvis du vil vide mere eller har brug for hjælp i livets svære spørgsmål.

Link til Sjælesorg - omsorg for sjælen