Nyheder

HØSTGUDSTJENESTE 8. sep. kl. 19.00

Søndag den 8. sep. kl. 19.00 var der høstgudstjeneste i Stenderup Kirke v. sognepræst Hanne Kobbelgaard. Kirken var som sædvanligt pyntet flot af graver Leif Kruse. Voksenkoret sang 4 sange og de kendte høstsalmer blev sunget samt en ny høstsalme fra salmebogstillægget. Menighedsrådet serverede efter gudstjenesten æblekage og kaffe til de mange fremmødte kirkegængere.

Se billeder fra gudstjenesten her

Konfirmandtilmelding

Forældre med tilknytning til Stenderup - Krogager kan tilmelde deres barn/ børn i 7. kl. til konfirmationsforberedelse (start den 28. aug. 2019 kl. 07.30 i Kirkehuset, Østergårdsvej 5, Stenderup) og konfirmation den 3. maj 2020 i Stenderup kirke. Tilmeldingen sker digitalt via nedenstående link:

Konfirmandtilmelding

SOGNEDAG den 29. sep. kl. 10.30 - 14.30

Velkommen til SOGNEDAG søndag den 29. sep. Vi får besøg af Flemming Rishøj, Esbjerg, - foredragsholder og tidligere sognepræst. Sognedagen begynder med gudstjeneste i kirken kl. 10.30. Derefter inviterer menighedsrådet til kirkefrokost i Kirkehuset. Efter frokosten vil Flemming Rishøj holde et foredrag, der hedder "Bliv på dit fortov - den svære samtale ". Dagen slutter med kaffe omkring kl. 14.30.

Dagens Ord

Dagligt får du et videoklip med en præst, der reflekterer over et bibelord. Der lægges op til at tænke over store og små aspekter af livet. Salmer Lyt til Dagens salme, der er sunget af et af Folkekirkens Ungdomskor. Du kan også lytte til mange andre af de største danske salmer. Bønner Læs bønner eller skriv din egen. De bønner, du sender ind, gennemlæses og godkendes, inden de bliver synlige i Dagens ord. Velsignelsen Læs og lyt til velsignelsen. Om Dagens ord Det er folkekirken.dk, som står bag. Dagens ord blev oprindeligt til i et samarbejde mellem DR og folkekirken.dk, som drev den digitale andagt i fælllesskab fra 2011-2015.

Dagens Ord