Sogneudflugt 21. maj 2022

Årets sogneudflugt foregår lørdag den 21. maj. Vi skal en tur til Lem kirke, som blev renoveret i 2013 med ny kirkekunst. Dernæst tager vi til Retro museet i Ulfborg, hvor vi skal nyde vores middagsmad, og dernæst vil en guide fortælle om deres store samling af VW-biler og mange andre spændende ting. På turen hjem kører vi forbi Tvind Mølle og Vedersø. Undervejs på turen nyder vi kaffe og kage. Vi bliver kører fra Stenderup kirke kl. 8.30, og derefter er det muligt at blive hentet fra Huset Mølgaard og ved Købmanden. Forventet hjemkomst er klokken 17.00. Pris 300 kr., som betales på dagen i kontant eller via Mobile Pay. Tilmelding til Jytte på 40354027 senest den 8. maj

SJÆLESORG PÅ NETTET

Folkekirken tilbyder sjælesorg via nettet. Følg linket, hvis du vil vide mere eller har brug for hjælp i livets svære spørgsmål.

Link til Sjælesorg - omsorg for sjælen

Dagens Ord

Dagligt får du et videoklip med en præst, der reflekterer over et bibelord. Der lægges op til at tænke over store og små aspekter af livet. Salmer Lyt til Dagens salme, der er sunget af et af Folkekirkens Ungdomskor. Du kan også lytte til mange andre af de største danske salmer. Bønner Læs bønner eller skriv din egen. De bønner, du sender ind, gennemlæses og godkendes, inden de bliver synlige i Dagens ord. Velsignelsen Læs og lyt til velsignelsen. Om Dagens ord Det er folkekirken.dk, som står bag. Dagens ord blev oprindeligt til i et samarbejde mellem DR og folkekirken.dk, som drev den digitale andagt i fælllesskab fra 2011-2015.

Dagens Ord

• Stenderup Kirke