Præstestillingen i Stenderup

Efter storpastoratets adskillelse, er der oprettet en ny halvtidsstilling som sognepræst i Stenderup. Derudover yder sognepræsten 25% bistand til Grindsted Sogn og har tillige en forpligtelse som 25% ungdoms- og studenterpræst i Grene provsti. 1. April 2017 blev Hanne Kobbelgaard ansat i stillingen.

 

Konstitueret sognepræst Morten Sørensen

Mit navn er Morten Sørensen, 31 år, og jeg er fra 17. september 2017 ansat som vikar for Hanne Kobbelgaard, mens hun er på barsel. Jeg kommer oprindeligt fra Rødding, men flyttede til Aarhus for at læse teologi i perioden 2008-2015. Efter endt uddannelse blev jeg ordineret til et vikariat på min hjemegn, hvorfor jeg flyttede tilbage til Rødding. I de forløbne to år har jeg været ansat i tre forskellige vikariater. Fra januar-marts 2016 var jeg ansat i Lintrup, Sønder Hygum og Hjerting pastorat, fra April - december 2016 Brørup, Lindknud, Hovborg og fra Januar 2017- September Føvling-Stenderup Pastorat, Malt Provsti. Jeg ser frem til at møde jer alle, og vil gøre mit til, at pastoratet fortsat vil få den samme gode kirkelige betjening, som det hidtil har været tilfældet. I er altid velkommen til at kontakte mig enten pr. mail eller tlf., hvis I har spørgsmål eller brug for en at tale med.

Under vakancen skal alle henvendelser vedrørende gudstjenester og kirkelige handlinger ske hertil.

Tlf.: 30 31 88 50

Mail: MOSO@km.dk

 

Sognepræst Hanne Kobbelgaard - på barselsorlov indtil den 1. aug. 2017

Jeg hedder Hanne Kobbelgaard og er 28 år gammel. Jeg er gift med Lasse, som arbejder med sociale medier på TV SYD. Sammen har vi en livlig dreng, Johannes, på halvandet år. Jeg kommer fra Sunds ved Herning, men har siden 2009 boet i Århus, hvor jeg begyndte at læse teologi. I sommeren 2016 afleverede jeg mit speciale og begyndte herefter på pastoralseminariet, som jeg afsluttede i december 2016. Min baggrund er præget af fællesskab omkring kirken og en tæt sammenhæng mellem kirke og lokalsamfund. Jeg fornemmer at der også i Stenderup-Krogager er tradition for dette, og jeg håber at vi sammen kan fortsætte og styrke det gode forhold, sådan at kirken kan være aktuel og tilgængelig for alle! Jeg og min familie glæder os meget til at flytte til byen og lære jer at kende. Vi håber, I vil tage godt imod os.

Se billede af Hanne med familie.

Hanne tlf. nr.: 30 31 88 50

mail: HKK@KM.DK